Equi Total Balance

 18,95 37,50 incl. BTW

Equi Total Balance is de dagelijkse dosis gezondheid voor uw paard! Voor ondersteuning van de weerstand en maag-darmgezondheid en de groei bij veulens.

Beschrijving

Equi Total Balance is de dagelijkse dosis gezondheid voor uw paard!
Het paard zal snel vitaler en vrolijker zijn.

Voedermiddel voor paarden
Bevat humuszuren en belangrijke mineralen voor de ondersteuning van de weerstand en de algehele maag-darmgezondheid. Ondersteunt de groei en optimale ontwikkeling van veulens en zorgt voor de opbouw en het in stand houden van de conditie bij oudere paarden.

  • Equi Total Balance is een 100% natuurlijk en plantaardig ‘Moor product’ uit Oostenrijk. Moor wordt gewonnen uit een waterbron waarin eeuwenlang verzilting van geneeskrachtige kruiden, gassen, planten, bloemen en bloesems heeft plaatsgevonden. Deze afzetting van voedingsstoffen, afkomstig van een diversiteit aan plantenmateriaal, is op de bodem verteerd tot humus bestaande uit: o.a. humuszuur, fulvinezuur, lignine, bitumina en pectine.
  • Equi Total Balance bevat naast de goede eigenschappen van humus- en fulvinezuur een complex aan natuurlijke mineralen en sporenelementen.
  • Equi Total Balance zorgt voor optimale opname van goede voedingsstoffen. De maag en darmen komen in balans en het immuunsysteem wordt gestimuleerd.
  • Equi Total Balance ondersteunt de optimale werking van de maag en darmen en brengt het paard totaal in balans.

Voederadvies
75 ml per dag.
1 eetlepel = 15 ml.

Inhoud
EQUI0001B5H: 1 l       Goed voor 13 dagen per paard.
EQUI0001B5K: 2,5 l    Goed voor 33 dagen per paard.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
dier

paard

functie

maag-darmstelsel, vitaminen / mineralen, weerstand / conditie

merk

Excellent

inhoud

1l, 2,5l