Lax hooi-groente knabbelblok

 18,95 incl. BTW

Het Lax hooi-groente knabbelblok is een gezonde snack voor weidedieren die verveling tegengaat en zowel stof-, graan- als melassevrij is.

Beschrijving

De Lax producten zijn de gezonde snack voor paarden. Ze combineren natuurlijke ingrediënten met een unieke smaak en zorgvuldige verwerking en bieden zo de beste voorwaarden voor hoogwaardig voer. De heerlijke krokante sticks hebben de beste eigenschappen en verwennen paarden met belangrijke voedingsstoffen. De enkelvoudige voeding heeft een laag suikergehalte en is de ideale aanvulling voor een evenwichtige voeding. Het paardenvoer is gemaakt van luzerne en weidehooi van gecontroleerde teelt en is graan- en melassevrij. Vers van de wei worden de ingrediënten direct verwerkt en geperst tot een lange, ronde vorm. De gezonde ruwvoersnack is zeer uitgebreid en zorgt voor langdurig knabbelplezier.

De Lax hooi/groente knabbelblokken kunnen in de voerbak worden gevoerd, van de grond worden gegeten of met de hand worden gevoerd. Tevens zijn ze geschikt voor in de Hay Slow Feeder.

Dit geeft de paarden extra werk en er ontstaat geen stof of vuil – het perfecte alternatief voor hooinetten.

Deze heerlijke lekkernijen dragen niet alleen bij aan het welzijn van paarde, maar bevorderen ook de speekselproductie.

De traktaties zijn geschikt voor alle weidedieren, zelfs voor paarden die gevoelig zijn voor stof of schimmel, of gedragsstoornissen en moeilijk stalgedrag vertonen.

Samenstelling: 80% hooi, 10% wortel, 10% rode biet.
Aanvullend diervoeder.
Analytische bestanddelen:
Vocht 9,59%, ruwe celstof 18,43%, ruw vet 2,1%, ruw eiwit 10,27%, ruwe as 9,62%, suiker 5,74%,
zetmeel 0,01%.
Bewaring: koel en droog. Buiten direct zonlicht.

Inhoud
4 stuks

Extra informatie

Gewicht 2890 g
Afmetingen 20 × 15 × 15 cm
dier

paard, schaap/geit/lama/alpaca, varken

functie

kauwen, snacks, speelgoed

merk

Lax