EquiFirst Linamix 20kg

 34,95 incl. BTW

EquiFirst Linamix 20kg is een graanvrij supplement van lijnzaad aangevuld met cichoreipulp, trage suikers, Vitamine E en Selenium, voor paarden en pony’s.

Beschrijving

Linamix® is een geëxtrudeerd (onder druk bereid) supplement van lijnzaad aangevuld met cichoreipulp, trage suikers EquiSweet), Vitamine E en Selenium.
Het product is geschikt als aanvulling op het voer. Deze graanvrije “Top Feeding” biedt een bijzonder hoge kwaliteit van vetten via lijnzaad, inuline (prebioticum) via cichorei en eiwitten en met name Lysine. Dit product helpt de algemene toestand van het paard te verbeteren en bevordert ook de darmpassage.

Linamix® bevat 2 antioxidanten, Vitamine E (1000 mg) en organisch gebonden Selenium, die een belangrijke rol spelen om schade door oxidatiereacties te beperken. Tijdens intensieve training kan het paard zijn zuurstofverbruik met 30% verhogen. Op dat moment neemt de oxidatieve stress flink toe. Deze oxidatieve stress is altijd aanwezig en zorgt voor een continue vernieuwing van lichaamscellen. Bij intensieve training is het extra belangrijk om veel voedingsstoffen en antioxidanten beschikbaar te hebben voor een snel herstel van de spieren. Vitamine E bevat krachtige natuurlijke antioxidanten die de schade door oxidatiereacties beperkt en de oxidatie van de onverzadigde vetzuren, vanuit de lijnzaad, tegengaan.

Extra informatie

Gewicht 20000 g
dier

paard

functie

maag-darmstelsel, voeding, weerstand / conditie

merk

EquiFirst