EquiFirst Frysk Mix 20kg

 25,95 incl. BTW

EquiFirst Frysk Mix 20kg is een volledige voeding in mueslivorm, speciaal ontwikkeld voor paarden die duurprestaties moeten leveren, zoals voor de kar.

Beschrijving

EquiFirst Frysk Mix 20kg

Frysk Mix is een vlokkenmix die speciaal is ontwikkeld voor Friese en barokke paarden. Dit product is geschikt voor paarden die uithoudingsvermogen moeten hebben, zoals voor dressuur- en menproeven. Het is verrijkt met Linamix® en sojavlokken en verschaft eersteklas voedingsstoffen zoals omega-3 en een bijzonder compleet aanbod van aminozuren. Naast vitamines, mineralen en spoorelementen zijn ook koper en zink toegevoegd. Het pectinesupplement zorgt voor een goede darmpassage en het lage gehalte aan koolhydraten garandeert een veilige vertering.

  • Voor Friese en barokke paarden
  • Zorgt voor een goede darmpassage
  • Verrijkt met linamix en sojavlokken
  • Met toegevoegde koper en zink

Te gebruiken in een hoeveelheid van 200 tot 500 gr kg per 100 kg levend gewicht en per dag. Aan te passen afhankelijk van het ras, de intensiteit van de inspanning en de kwaliteit van het ruwvoer. Het krachtvoeder altijd onbeperkt aanvullen met kwalitatie.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (%) 13.5 ruw vet (%) 5.5 ruwe celstof (%) 11.5 ruwe as (%) 8 suiker (%) 6 zetmeel (%) 22.5 lysine (gr/kg) 5.7 methionine (gr/kg) 2.2.

Inhoud

20 kg.

Extra informatie

Gewicht 20000 g
dier

paard

functie

voeding

merk

EquiFirst