Bark Bedding 20 Liter

 13,50 incl. BTW

De Bark Bedding 20 Liter van Back Zoo Nature is een natuurlijke bodembedekking voor reptielen, knaagdieren en vogels, gemaakt van de bast van een boom

Beschrijving

De Back Zoo Nature Bark Bedding geeft een natuurlijke uitstraling aan uw dierenverblijf, een ideale bodembedekker, zoals in de natuur! Back Zoo Nature Bark Bedding wordt gewonnen van de bast van een boom en is een zeer ecologische bodembedekker. Bark Bedding is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en dus goed voor het milieu.

Back Zoo Nature Bark Bedding is in veel opzichten de beste keuze als het gaat om bodembedekking voor reptielen, maar ook voor knaagdieren en vogels. Doordat de Bark Bedding niet te licht is, zal het niet snel buiten de kooi verdwijnen als een vogel bijvoorbeeld gaat vliegen. Daarnaast kunnen vogels, reptielen en knaagdieren in deze Back Zoo Nature Bark Bedding graven, het is grof en zwaar genoeg zodat het niet alle kanten op vliegt.

De Back Zoo Nature Bedding stimuleert het natuurlijke gedrag, want vogels en knaagdieren graven namelijk graag! Veel van het voedsel wat ze in hun natuurlijke habitat eten, vinden ze namelijk ook op de grond. Wanneer zand gebruikt wordt kan de vogel last krijgen van zijn ogen/luchtweg. Breng de natuur terug in huis met Back Zoo Nature Bark Bedding als bodembedekker voor dieren in huis!

Extra informatie

Gewicht 7500 g
dier

knaagdier, konijn, overige dieren, reptiel, vogel

functie

Bodembedekking, huisvesting

merk

Back Zoo Nature