Lax luzerne aan touw + houtschijven voor paarden

 24,95 incl. BTW

Lax luzerne aan touw + houtschijven voor paarden is de gezonde snack voor paarden die zorgt voor urenlang knabbel- en speelplezier.

Beschrijving

Lax luzerne aan touw + houtschijven voor paarden is de gezonde snack voor paarden.

De Lax producten combineren natuurlijke ingrediënten met een unieke smaak en zorgvuldige verwerking en bieden zo de beste voorwaarden voor hoogwaardig voer. De heerlijke luzernebriketten hebben de beste eigenschappen en verwennen paarden met belangrijke voedingsstoffen. Met een laag suikergehalte is dit de ideale aanvulling voor een evenwichtige voeding. Het paardenvoer is gemaakt van 100% luzerne uit gecontroleerde teelt en is vrij van granen en melasse. Vers van de wei worden de ingrediënten direct verwerkt en geperst tot een lange, ronde vorm. Bij het vervaardigen van de briketten wordt gelet op zacht persen, zodat er geen gaatjes of een zachte consistentie zijn.

De gezonde ruwvoersnack is dan ook zeer uitgebreid en zorgt voor langdurig knabbelplezier. De luzernebriketten zijn met een touw door het midden geregen en kunnen eenvoudig aan de paardenbox of buiten worden opgehangen. Met het Lax Luzerne speeltouw hebben paarden een extra activiteit en ontstaat er geen stof of vuil – het perfecte alternatief voor hooinetten. De heerlijke lekkernijen dragen niet alleen bij aan het welzijn van paarden, maar bevorderen ook de speekselproductie.

De traktaties zijn geschikt voor alle paarden, zelfs voor paarden die gevoelig zijn voor stof of schimmel, of gedragsstoornissen en moeilijk stalgedrag vertonen.

100% alfalfa (briket)
Voedermiddel.
Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 15,3%, ruwe as 11,1%, zetmeel 0,4%, fosfor 0,23%, vocht 10%, ruwe celstof 24,8%, suiker
3%.
Bewaring: koel en droog. Buiten direct zonlicht.
1 st

Extra informatie

Gewicht 1150 g
Afmetingen 20 × 15 × 15 cm
dier

paard, schaap/geit/lama/alpaca, varken

functie

kauwen, snacks, speelgoed

merk

Lax