Kasper Faunafood Ezelmuesli 15kg

 24,95 incl. BTW

De Kasper Faunafood Ezelmuesli 15kg is een smaakvolle, complete muesli speciaal voor ezels, die weinig koolhydraten en veel ruwe vezels bevat

Beschrijving

Deze Muesli is een prachtige mengeling van geschoonde granen aangevuld met een luxe vitaminekorrel. Daarmee is deze muesli een volledig aanvullend voeder voor ezels die weinig koolhydraten en veel ruwe vezel bevat.

Ezels zijn sober levende dieren, die de neiging hebben te vervetten als ze verkeerd of overvloedig worden gevoerd. De ezelweide bestaat vaak uit te eenzijdig en te eiwitrijk gras. Een gevarieerd aanbod van diverse grassen en kruiden is aan te bevelen. Hetzelfde geldt voor hooi; dit moet gevarieerd, grof en langstengelig zijn en niet te rijk aan eiwit en koolhydraten. Het dagelijks rantsoen bestaat in de zomer uit gras en hooi, aangevuld met Kasper Faunafood ezelmuesli.

Kasper Faunafood ezelmuesli is speciaal ontwikkeld voor een evenwichtig en gezond rantsoen met alle noodzakelijke vitaminen en mineralen, maar laag in energie.

In de winter, bij lage temperaturen, moet de voergift verder worden verhoogd door een grotere energiebehoefte. Geef drachtige merries ca. 50% meer. Te allen tijde geldt, voer verstandig en houdt de conditie van de dieren goed in de gaten. Zorg altijd voor schoon drinkwater.

Samenstelling:
haverschillen, zwarte haver, luzerne, gerst, maisvlokken, haver, tarwe, gerstvlokken, mais, rietmelasse, tarwegries, johannesbrood, tarwevlokken, sojadoppen, raapzaadschroot, gedroogde bietenpulp, grasmeel, gepofte tarwe, gepofte mais.

Nutritiönele toevoegingen:
Calciumcarbonaat, Natriumchloride, Tarwegries, Monocalciumfosfaat, Magnesiumoxide, Lijnzaad, Maisglutenvoer, Sojaolie, Natriumbicarbonaat, Lijnzaadolie, Gist.

Analytische bestanddelen:
RUW EIWIT 10 %
RUW VET  2,8 %
RUWE CELSTOF 15 %
RUWE AS 6,5 %
ZETMEEL  25,5 %
SUIKER  5 %
CALCIUM 0,67 %
FOSFOR  0,33 %
MAGNESIUM  0,26 %
NATRIUM 0,30 %
Berekende waarden (/kg):
VRE Paard  75 g

Inhoud: 15kg

Extra informatie

Gewicht 15000 g
dier

overige dieren

functie

voeding

merk

Kasper