Dierverzorging aan huis

Bent u een dag of langer van huis en heeft u dierverzorging aan huis nodig?
Dan kunt u bij Animall-in in Ossendrecht terecht voor een dierverzorger die bij u thuis komt. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer u op vakantie gaat, bij een ziekenhuisopname of wanneer u voor werk langer van huis bent dan normaal.
Uw dier krijgt dan de benodigde aandacht en verzorging, terwijl het toch in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven.

dierverzorging aan huis

Zorgovereenkomst dierverzorging aan huis
Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot de verzorging van de dieren besproken. Alle afspraken die gemaakt worden betreffende de zorg van de dieren komen uiteindelijk op het zorgoverzicht te staan. 
De duur van de zorgperiode, de bijbehorende vergoeding en andere belangrijke afspraken komen op de zorgovereenkomst te staan. Bij de overeenkomst zit ook een sleutelcontract, waarbij de eigenaar van de dieren toestemming geeft voor de overdracht van de huissleutel aan Animall-in.

Services
Tijdens de zorgperiode kunt u van een aantal extra services gebruik maken, te weten het legen van de brievenbus, het water geven van de planten in huis en het sproeien van de tuin.
Alle wensen rondom de verzorging van uw dier zijn bespreekbaar en de dierverzorging aan huis is mogelijk voor alle dieren, ook voor uw landbouwhuisdier of paard.
Honden en katten dienen gevaccineerd te zijn en regelmatig preventief behandeld te worden tegen vlooien.

Naast de kosten voor de verzorging van uw dier worden er ook reiskosten in rekening gebracht 
(zie tarieven).