Over Animall-in

Mijn naam is Eveline Huis. Geboren en getogen op het gezellige Voorne-Putten. 
Opgegroeid op kinderboerderij “de Beestenboel” te Rozenburg. Van kleins af aan bracht ik daar elk vrij uur door. De omgang met allerlei soorten dieren is voor mij daardoor vanzelfsprekend geworden. 
Als kind wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken en liepen er thuis altijd meerdere konijnen rond in de tuin. Ook was ik vaak te vinden tussen de paarden op verschillende stallen.

over Animall-in

Paraveterinair
Na de middelbare school ben ik de opleiding tot paraveterinair dierverzorger gaan volgen. 
Vanaf 2004 ben ik werkzaam als paraveterinair. Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in de geneeskunde van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en vogels bij verschillende klinieken.

Kynologisch gedragstherapeut
In 2010 ben ik de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut gaan volgen, omdat diergedrag mij altijd gefascineerd heeft. Deze kennis kwam niet alleen van pas in mijn werk als gedragstherapeut en paraveterinair, maar zeker ook bij mijn eigen “tweede kans” honden. 

Grote passie voor pluimvee
Na een verhuizing naar de Brabantse bossen in 2017 heb ik mijn grote interesse in pluimvee uit kunnen bouwen tot een ware passie. Inmiddels lopen er in ons dierenverblijf, genaamd ‘t Kukelkot, een groot aantal kippen, hanen, Indische loopeenden en een Pekingeend. Mede door ons eigen pluimvee en het werk als paraveterinair in de vogelgeneeskunde heb ik een ruime kennis opgedaan in de dagelijkse en medische verzorging van de vogels.
Naast de kippen en eenden hebben we thuis nog 2 katten en een hond rondlopen. Al met al is het ook op het thuisfront altijd een gezellige beestenboel. 
Voor meer informatie over mijn kennis en ervaring in de verzorging van de verschillende diersoorten klikt u op onderstaande knop.