Uitlaatservice

Zoekt u iemand die met uw geliefde viervoeter gaat wandelen wanneer u dat zelf niet kunt? 
Dan biedt Animall-in u in de provincies Noord-Brabant, Zeeland en Antwerpen de uitlaatservice.
Of u nu in Ossendrecht, Putte, Bergen op Zoom of Krabbendijke woont… wij komen uw viervoeter ophalen voor een lekkere wandeling. Niet in groepsverband, maar via individuele begeleiding.

Individuele uitlaatservice
Voor veel honden is het niet mogelijk om met een reguliere uitlaatservice mee te gaan, omdat zij niet goed gedijen in een groep met andere honden. Dit kan zijn omdat de hond niet goed met andere honden overweg kan, een fysieke beperking heeft waardoor hij niet mee kan komen met de groep, of snel angstig of overprikkeld raakt. 

uitlaatservice

Uitlaatservice vanuit huis of vervoer per auto
Bij Animall-in wordt uw hond alleen of samen met de andere honden van hetzelfde huishouden uitgelaten. Zo is er veel ruimte voor individuele aandacht en kan er beter ingespeeld worden op de behoeften van uw hond.
Het is mogelijk om vanuit uw huis met de hond te wandelen of de hond met de auto te vervoeren naar een wandelgebied. Alle opties betreffende het wandelen, zoals al dan niet loslopen, spelen met andere honden, balspel etc. worden vooraf met u besproken. 

Voorwaarden individuele uitlaatservice
Honden die gebruik maken van de uitlaatservice met vervoer in de auto dienen gevaccineerd te zijn en aantoonbaar preventief behandeld te worden tegen vlooien en wormen.
Uw hond hoeft zeker niet strak opgevoed te zijn om met onze uitlaatservice mee te mogen. Wij verwachten echter wel dat uw hond zich binnen het redelijke gedraagt aan de riem en in de auto.
Honden die een sterke jachtdrift, vluchtgedrag of agressie naar andere honden vertonen worden enkel aangelijnd uitgelaten.

Naast de kosten voor het wandelen met de hond worden er ook reiskosten in rekening gebracht 
(zie tarieven)