Gastenboek

Deel uw ervaringen met Animall-in door hieronder een reactie te plaatsen, al dan niet voorzien van een leuke foto!

8 Responses to “Gastenboek

 • De webshop is nog vrij nieuw en ik heb er mijn eerste bestelling geplaatst. Levering ging netjes en snel. Ik kan de Braaaf Salmon Oil van harte aanbevelen. En ook de The Dog Fish Treat en de Dog Comets Treat Locker. Ik heb ook de Spotted Pro Tag besteld. Er waren wat problemen met het downloaden van de app omdat mijn telefoon te nieuw zou zijn. Na contact met Spotted Pro via de App Store kon ik vandaag de bijgewerkte versie downloaden en gebruiken. Omdat ik weet dat er een professioneel persoon achter deze webshop zit, weet ik dat ik betrouwbaar advies krijg. Zodra ik door mijn voorraad heen ben, kom ik weer shoppen. Dank je, Eveline.

 • Eleniz Maria Devlin
  2 maanden ago

  Kaizer & Mees was most happy cats when I got back home , totaly different than when they have to be in those ‘katpension’. Their happiness is thanks to Eveline who did a fantastic care.

  • It’s very nice to hear that Kaizer and Mees had a good time under our care. They are the sweetest cats!
   Thank you for your kind review!

 • Wij hebben een hele dierentuin thuis. Een ren met sierkippen , 2 honden en een poes. Met regelmaat worden alle dieren nagekeken en gemanicuurd. Wij zorgen goed voor onze dieren en check ups vinden wij een noodzaak. Dank voor de goede zorgen Eveline. Erik en Christel

 • Fantastisch zoals je de nagels van Catootje hebt geknipt en de anaalklier hebt uitgedrukt. Alles zonder stress voor hond en baas.

 • Wat heerlijk om dankzij jou zo onbezorgd op vakantie te gaan en ook weer zo verzorgd thuis te komen! Super bedankt voor jouw goede zorgen!!

 • Dank je wel voor de fantastische zorg aan huis van onze 5 poezenkids.
  Ze waren heel happy tijdens onze vakantie.
  Een echte aanrader alles is netjes verzorgd.

 • Dankjewel voor de goede verzorging van onze Loewie. Dankzij jouw kundige handen zijn zijn nageltjes weer keurig geknipt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1.000 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here