Gastenboek

Deel uw ervaringen met Animall-in door hieronder een reactie te plaatsen, al dan niet voorzien van een leuke foto!

16 Responses to “Gastenboek

 • Wanneer wij eens een dagje weg willen, of alle twee een hele dag moeten werken schakelen wij de hulp in van Eveline voor het uitlaten van onze Loena. Loena vind het fantastisch wanneer ze door Eveline meegenomen wordt en geniet er zichtbaar van.
  Ook als ik eens vragen heb over gedrag of voeding kan ik bij haar terecht. Een echte aanrader!

 • Rambo en Dex kijken elke keer uit naar je bezoek.
  Je merkt hoe opgelucht Rambo telkens is nadat je zijn anaalklieren hebt leeggemaakt. Super werk!

 • Zo fijn om heerlijk onbezorgd op vakantie te gaan omdat we wisten dat onze dieren bij jou in goede handen waren! En ze waren heerlijk chill toen we terug kwamen en alles zag er netjes verzorgd uit. Nogmaals heel erg bedankt Eveline!

 • Vandaag het spotted pro tuigje voor Jamie opgehaald. Het is zoals je al zei de juiste maat.
  Na wat verstellen (wat overigens prima gaat op de vier verstelpunten) zit het hem als gegoten.
  Dankzij de zachte binnenkant zit het comfortabel en paradeert hij erin rond alsof hij het wil showen aan iedereen.
  Helaas was de app voor de Spotted tag niet te downloaden omdat het alleen voor oudere Android versies is. Evenals Bianca heb ik via de playstore contact gelegd met de fabrikant en ik hoop dat zij mij aan een nieuwe versie van de app kunnen helpen.
  Dank je voor het goede advies, en de tijd die je er even voor nam.

 • De webshop is nog vrij nieuw en ik heb er mijn eerste bestelling geplaatst. Levering ging netjes en snel. Ik kan de Braaaf Salmon Oil van harte aanbevelen. En ook de The Dog Fish Treat en de Dog Comets Treat Locker. Ik heb ook de Spotted Pro Tag besteld. Er waren wat problemen met het downloaden van de app omdat mijn telefoon te nieuw zou zijn. Na contact met Spotted Pro via de App Store kon ik vandaag de bijgewerkte versie downloaden en gebruiken. Omdat ik weet dat er een professioneel persoon achter deze webshop zit, weet ik dat ik betrouwbaar advies krijg. Zodra ik door mijn voorraad heen ben, kom ik weer shoppen. Dank je, Eveline.

 • Eleniz Maria Devlin
  1 jaar ago

  Kaizer & Mees was most happy cats when I got back home , totaly different than when they have to be in those ‘katpension’. Their happiness is thanks to Eveline who did a fantastic care.

  • It’s very nice to hear that Kaizer and Mees had a good time under our care. They are the sweetest cats!
   Thank you for your kind review!

 • Wij hebben een hele dierentuin thuis. Een ren met sierkippen , 2 honden en een poes. Met regelmaat worden alle dieren nagekeken en gemanicuurd. Wij zorgen goed voor onze dieren en check ups vinden wij een noodzaak. Dank voor de goede zorgen Eveline. Erik en Christel

 • Fantastisch zoals je de nagels van Catootje hebt geknipt en de anaalklier hebt uitgedrukt. Alles zonder stress voor hond en baas.

 • Wat heerlijk om dankzij jou zo onbezorgd op vakantie te gaan en ook weer zo verzorgd thuis te komen! Super bedankt voor jouw goede zorgen!!

 • Monica en Eri
  2 jaar ago

  Dank je wel voor de fantastische zorg aan huis van onze 5 poezenkids.
  Ze waren heel happy tijdens onze vakantie.
  Een echte aanrader alles is netjes verzorgd.

 • Dankjewel voor de goede verzorging van onze Loewie. Dankzij jouw kundige handen zijn zijn nageltjes weer keurig geknipt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1.000 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten