Welkom in de webshop van Animall-in

In onze webshop vindt u producten om zowel de fysieke als de mentale gezondheid van uw dieren zo goed mogelijk te houden. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op degelijkheid en functionaliteit.

Wij werken voor vogels onder andere met de producten van NeorniPharma.
Waarom de producten van NeorniPharma?

De producten van NeorniPharma zorgen voor elke levensfase van uw gevleugelde vrienden

Bij NeorniPharma vindt u vogelproducten voor alle facetten van de vogelsport. Wij ontwikkelen kwaliteitsvolle producten voor de complete verzorging van uw dier. Voor elke dag, en voor grote momenten zoals de kweek, de broedperiode, de rui en de rust. Wij bieden ook ondersteuning bij belangrijke prestaties zoals vluchten, shows en wedstrijden. Bij NeorniPharma streven we altijd naar de beste oplossing op lange termijn. Wij zoeken continu naar alternatieven voor antimicrobiële middelen om het risico op resistentie te beperken. Al onze producten en preparaten zijn bovendien geconcentreerd voor een langer en zuiniger gebruik.

Daarnaast vindt u in onze webshop ook een compleet apotheekpakket voor vogels. Dit pakket bestaat uit een ehbo-kit, een gezondheidspakket, een voedingspakket en een parasietenpakket. Kortom, alles wat u nodig heeft voor het bevorderen van de algehele gezondheid, het verlenen van eerste hulp bij gewonde en zieke vogels en het bestrijden van parasieten op en om uw vogels.

Wanneer u een bestelling plaatst gaan wij direct voor u aan de slag.
Uw bestelling wordt zo snel mogelijk bij u bezorgd. Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen in Ossendrecht. U ontvangt van ons bericht zodra uw bestelling verzonden is of wanneer deze voor u klaarstaat om af te halen.

Heeft u vragen over een van de producten? Neemt u dan gerust contact op via ons contactformulier op de website of via 06-22999551.