Vervoer naar de dierenarts

Moet uw geliefde huisdier naar de dierenarts toe, maar heeft u zelf geen vervoer? Dan kan Animall-in dit voor u verzorgen.

vervoer dierenarts

Vervoer dierenarts en begeleiding tijdens consult
We halen u en uw dier netjes op en leveren u ook weer netjes thuis af.
Bij een reguliere spreekuurafspraak wachten wij bij de praktijk op u tot uw dier klaar is om weer naar huis te gaan. Indien gewenst kunnen wij uw dier ook begeleiden tijdens de afspraak, wanneer u zelf niet in staat bent om het dier vast te houden. 
Bij een langer durende afspraak zetten wij u netjes af bij de praktijk en halen wij u op een later tijdstip volgens afspraak weer op.
Ook bij het vervoer naar een huisdierencrematorium kunnen wij u begeleiden.

Vervoer naar de dierenarts zonder eigenaar
Het is ook mogelijk dat Animall-in in uw plaats met uw dier naar de dierenarts gaat, zonder u als eigenaar erbij. Bijvoorbeeld wanneer u zelf niet fysiek in staat bent om naar de dierenarts te gaan of wanneer u er geen tijd voor vrij kunt maken. 
Let op: U dient te allen tijde zelf de factuur van de dierenarts te voldoen, Animall-in werkt volledig buiten deze kosten om. Gaan wij in uw plaats met uw dier naar de dierenarts? Zorg dan dat u vooraf duidelijke afspraken maakt met de dierenartspraktijk over de betaling van de factuur. Wij schieten geen betalingen aan de dierenarts voor!

Voorwaarden vervoer naar de dierenarts
Wanneer wij in uw plaats met uw dier naar de dierenarts gaan, dienen het vaccinatieboekje/paspoort en eventuele andere benodigde papieren voor handen te zijn.
Bij het vervoer naar de dierenarts wordt de totale tijd vanaf het ophalen tot het thuisbrengen in rekening gebracht, tenzij het brengen naar en ophalen van de praktijk via aparte afspraken gebeurt. Daarnaast brengen wij reiskosten in rekening (zie tarieven).