Hond en kat

verzorging hond en kat

Moeten de nagels van uw hond of kat dringend weer eens geknipt worden, maar bent u niet in staat om met uw dier naar de dierenarts te gaan? Is het tijd dat de anaalklieren van uw hond weer geleegd worden, maar begint hij al te klappertanden bij het idee dat hij naar de dokter moet? 
Geen nood, Animall-in verzorgt deze diensten voor u aan huis.
Ook voor het reinigen van de oren kunt u bij ons terecht. 

Minder stress voor uw hond of kat bij bezoek aan huis
Veel dieren vinden een dierenartsbezoek erg spannend, evenals hun eigenaren. Bij medische klachten is een bezoek aan de dierenarts echter onvermijdelijk. Gelukkig is er voor een deel van de preventieve zorg wel een alternatief mogelijk bij Animall-in. Dit kan bij u en uw huisdier een hoop stress voorkomen. Mochten er tijdens het uitvoeren van de handelingen symptomen vastgesteld worden die kunnen duiden op een medisch probleem, dan zal Animall-in u te allen tijde adviseren om een afspraak te maken bij uw dierenarts.

Voorwaarden losse dienst hond of kat
Alle benodigde materialen om nagels te knippen, anaalklieren te legen, etc. zijn voorzien.
Voor het toedienen van een oorreiniger of andere parasitaire middelen dient de eigenaar van het dier zelf voor de aanwezigheid van het toe te dienen middel te zorgen. Uiteraard kan Animall-in u hierin adviseren indien u dit wilt.
Niet alleen in Ossendrecht, maar in de provincies Antwerpen, Zeeland en Noord-Brabant komen wij aan huis. Van Krabbendijke tot Oud-Gastel en van Kapellen tot Bergen op Zoom.

Naast de kosten voor de dienst worden er ook reiskosten in rekening gebracht 
(zie tarieven)