Liana Thai Taowan ca. 100cm

 7,95 8,95 incl. BTW

De Liana Thai Taowan ca. 100cm van Back Zoo Nature is een liaan voor in vogel- en knaagdierverblijven en terraria, in 2 diktes verkrijgbaar

Beschrijving

Laat jouw geliefde vogel, knager of reptiel de natuur ervaren in hun eigen leefomgeving bij jou thuis met de Back Zoo Nature Liana Thai Taowan. Deze exotische liaan creëert een natuurlijk habitat en stimuleert het natuurlijk gedrag. De grillige textuur van deze liaan geeft namelijk voldoende grip om op te klimmen en klauteren en zo de omgeving te verkennen. Daarnaast zorgen de verschillende diktes en krullen in de Thai Taiwan ervoor dat jouw huisdier zich fysiek sterk kan ontwikkelen. Of het nu gaat om het strekken van zijn vleugels, klimmen en klauteren over de liaan of kronkelen rond de takken, spieren en poten worden fysiek uitgedaagd en versterkt. Dankzij de dynamische en stimulerende omgeving wordt ook de balans op de proef gesteld en getraind!

Liana Thai Taowan biedt niet alleen fysieke uitdaging voor jouw huisdier, maar maakt ook van het verblijf een esthetisch aantrekkelijke leefomgeving. Door deze liaan in het verblijf toe te passen creëer je een natuurlijke uitstraling van een tropisch regenwoud of savanne waar jouw vogel, reptiel of knager zich direct thuis voelt.

Back Zoo Nature Liana Thai Taowan biedt ook het voordeel en gebruiksgemak voor huisdiereigenaren. Het oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, zodat je moeiteloos een hygiënische en gezond leefomgeving kunt behouden. Bovendien garandeert het duurzame, 100% natuurlijke materiaal ene langdurig gebruik en is deze geheel veilig om aan te knagen of knabbelen.

De Small variant is geschikt voor kleine knagers, zoals gerbils, muizen en hamsters, maar ook voor tropische vogels, parkieten en kleine papegaaien zoals agaporniden, forpussen, kakari’s, caiques, pyrrhura’s, enz. Ook geschikt voor een reptielen terrarium.
De Medium variant is geschikt voor kleine knagers zoals ratten, muizen, hamsters en gerbils, maar ook voor kleine tot middelgrote papegaaien zoals caiques, pyrrhura’s, grijze roodstaartpapegaaien, amazone papegaaien, edelpapegaaien enz.

Afmetingen:
S: ca. 100 cm x 2-4 cm
M: ca. 90-100 x 4-6 cm

Let op: de liaan betreft een natuurproduct en kan van de foto afwijken.

Extra informatie

Gewicht N/B
dier

knaagdier, reptiel, vogel

functie

huisvesting, speelgoed

merk

Back Zoo Nature

maat

M, S