Nutri-Berries Cockatiel 284g

 11,95 incl. BTW

De Nutri-Berries Cockatiel 284g zijn gezonde voedingsbollen voor parkieten en kaketoe’s, geschikt als snack of voeding, met pellets, groenten en vruchten.

Beschrijving

Nutri-Berries voor parkieten en kaketoe’s zijn ontwikkeld om het beste van twee werelden te combineren: uitgebalanceerde voeding die smaakvol is en leuk om te eten.

Nutri-Berries zijn met hun ronde, besachtige vorm en ruwe buitenkant zeer geschikt om door uw parkiet en kaketoe te worden vastgehouden en uit elkaar getrokken te worden. Een simpele maar effectieve manier om gezonde poten en klauwen te stimuleren, evenals het werken met de tong en bek.

De zaadjes en granen die gebruikt worden voor Nutri-Berries worden eerst gedopt en daarna omhuld met vitaminen, gechelateerde mineralen en aminozuren die de voedingsstoffen precies laten waar ze horen: in elke hap die uw vogel neemt. Nutri-Berries Classic voor parkieten en kaketoe’s bevatten ook 16.5% pellets die zijn samengebonden met voedzame ingrediënten. Daarnaast bieden ze uitgebalanceerde omega 3 & 6 vetzuren die het immuunsysteem van uw vogel optimaliseren. Dit resulteert in gezonde huid en veren. De voeding wordt op natuurlijke wijze geconserveerd en is vrij van kunstmatige kleurstoffen. U kunt ze dus met een gerust hart aan uw parkiet of kaketoe geven.

  • Uitgebalanceerde omega 3 & 6 vetzuren.
  • Geen kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd.
  • Gemaakt in de Verenigde Staten door The Lafeber Family Farm
  • Kan aangeboden worden als complete voeding of gezonde snack.
  • Koel en droog bewaren, buiten het bereik van zonlicht.

Varianten:

classic: 16,5 % pellets, zaden en granen
sunny orchard: 30% pellets, abrikoos, dadels en veenbessen
tropical fruit:
26% pellets, ananas, papaja en mango

Extra informatie

Gewicht 290 g
dier

vogel

functie

snacks, voeding

merk

Overige merken

smaak

classic, sunny orchard, tropical fruit