Animo Activiteitentracker en Gedragsmonitor

 69,95 incl. BTW

De Animo Activiteitentracker en Gedragsmonitor is een zelflerende tracker voor de hond, die inzicht geeft in de activiteiten en het gedrag van de hond

Beschrijving

Animo Activiteitentracker en Gedragsmonitor

Ben je weleens benieuwd naar wat je hond eigenlijk uitspookt als je niet thuis bent? Met de Animo Gedragsmonitor van Sure Petcare kan je alle activiteiten van je hond bijhouden en zo krijg je een beter inzicht in de gezondheid en het welzijn van je hond.

Hoe werkt de Animo Gedragsmonitor?

De Animo leert en interpreteer de activiteit van je hond, 24 uur per dag. Je komt alles te weten over de ochtendwandelingen, het slapen onder de tafel, blaffen naar de postbode, etc. Je komt er binnen no-time achter hoe actief jouw hond eigenlijk is. Het apparaat werkt door middel van een adaptief algoritme, die zaken specifiek voor je hond aanleert, interpreteert en aangeeft. Dit verandert naar mate je hond ouder wordt, waardoor je het gedrag beter kunt begrijpen en je op tijd naar de dierenarts kan als je opvallende dingen ziet.

Animo werkt samen met een app op je telefoon. Het stuurt meldingen wanneer je hond significante veranderingen in zijn gedrag vertoont, zoals blaffen of krabben. Ook kunt je veranderingen op langere termijn bespeuren in de slaap van je hond, waarbij een afname van de kwaliteit een teken kan zijn van artritis bijvoorbeeld.

De Animo kan door het hele huishouden gebruikt worden doordat je de meest recente gegevens kan synchroniseren, zo is iedereen op de hoogte van de activiteit van de hond.

Je bevestigt de Animo aan de halsband van je hond, de Animo begint met gegevens verzamelen zodra de halsband om de hond zit. Na een inwerkperiode van zeven dagen, kan je dagelijkse doelen instellen. Bijvoorbeeld hoeveel uur je hond per dag moet bewegen. Het apparaat is waterbestendig, ideaal dus voor honden die graag zwemmen of in de modder rollen (beschermd tegen onderdompeling in water met een diepte van maximaal 1 meter voor maximaal 30 minuten). De Animo zal je hond niet in de weg zitten, het apparaat weegt slechts 22 gram en heeft een diameter van 37 mm, klein en comfortabel dus. De Animo past op een halsband met een breedte van 12 mm tot 30 mm. De batterij gaat ongeveer zes maanden mee.

De Animo Gedragsmonitor is geschikt voor honden en werkt op een CR2032 knoopcelbatterij (inbegrepen). Voor de app is een iOS 9 en hoger of een Android 5.0 en hoger apparaat met Bluetooth nodig.

Extra informatie

Gewicht 22 g
dier

hond

functie

gedrag, trainen

merk

Overige merken