Spotted! PRO Harnas Groen

 29,95 36,95 incl. BTW

Het Spotted! PRO Harnas is een hondentuig gemaakt van sterke materialen, voorzien van Spotted!Pro tag om uw hond snel terug te kunnen vinden.

Beschrijving

Dit harnas voor honden is speciaal ontworpen in samenwerking met professionals. Het NO-Pull (anti trek) harnas is gemaakt van premium materialen en is speciaal ontworpen om druk te verdelen over het lichaam van de hond voor een optimaal draagcomfort. Het harnas is verstelbaar op 4 punten voor de perfecte pasvorm. Door het gebruik van materiaal dat normaal wordt gebruikt voor reddingsoperaties of bergbeklimmen, is de kwaliteit van het harnas gegarandeerd. Er zijn 2 metalen ringen aanwezig waar u eenvoudig uw hondenriem kunt bevestigen. De bovenste ring is voor honden die niet of nauwelijks trekken en voor trekkende honden kunt u de ring aan de borstzijde gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de borstkast van de hond meer onder druk komt en hierdoor trekt de hond minder, daarom wordt dit harnas ook wel het NO PULL harnas genoemd. Dit is een veel vriendelijkere manier om honden die trekken tegen te gaan dan een slipketting of normale halsband. Het harnas is ook voorzien van een handvat, waardoor u uw hond in drukke of stressvolle situaties gemakkelijk onder controle kunt houden. Reflecterende elementen zorgen voor optimale zichtbaarheid in het schemer of in het donker, waardoor u veilig kunt wandelen met uw hond. Door het unieke ontwerp is het Spotted Pro harnas eenvoudig te verwijderen bij zowel jonge als oude honden.

Door het unieke design is het Spotted Pro Harnas makkelijk te verwijderen bij jonge en oude honden.

Dit harnas is uitgerust met de Spotted Pro Tag, een innovatief systeem voor hondenidentificatie. De Spotted Pro Tag is een digitale hondenpenning die eenvoudig te scannen is via een QR code of NFC chip. Met de gratis app kunt u alle gegevens van u en uw hond vermelden, zoals contactgegevens en informatie over uw hond. Wanneer uw hond wegloopt en gevonden wordt, krijgt u een melding dat de hond is gescand. De vinder krijgt dan de contactgegevens van u te zien en de informatie over uw hond die u wilt delen. Hierdoor kan de vinder contact met u opnemen en uw hond terugbrengen naar u.

Voordelen Spotted! Pro tag

  • Gratis app.
  • Géén maandelijkse kosten.
  • Snelle registratie.
  • Géén batterijen nodig werkt altijd!
  • Wereldwijd bereik.
  • 1-klik navigatie.
  • Meerdere talen.
  • Waterproof.

Met de Spotted Pro Tag kunt u zich gerust voelen dat uw hond altijd veilig en geregistreerd is, waardoor de kans op het terugvinden van uw hond aanzienlijk vergroot.

Meer informatie over Spotted Pro? Kijk op www.spottedpro.com

Borstomvang:

XS S M L XL
48-55 CM 56-58 CM 59-71 CM 72-85 CM 78-105 CM

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
dier

hond

functie

Begeleiding, identificatie, lichaamsbescherming / aankleding, trainen, transport

merk

Spotted! Pro

maat

L, M, S, XL, XS