Mono Protein Paard Blik Hond 6x 400g

 29,64 incl. BTW

Mono Protein Blik Hond 400g is een volledige, hypoallergene natvoeding voor honden, met maar liefst 70% vleesaandeel in eigen stoomvocht

Beschrijving

Dit recept is gebaseerd op maar liefst 70% paard, bevat geen gluten of granen en uiteraard ook geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Geschikt voor honden met een voedingsallergie
Riverwood mono-proteïne paard is een natvoeding voor de hond, dat uitsluitend bestaat uit paardenvlees. Omdat dit natvoeding slechts één proteïne (eiwit) bron bevat, is het bij uitstek zeer geschikt voor honden met een voedselintolerantie of voedselallergie, en kan het worden ingezet bij/als een eliminatie dieet.

Zacht gestoomd
Dit recept zit barstensvol met paard. Paard is een geweldige bron van hoogwaardige eiwitten en essentiële aminozuren. Als extraatje hebben we de voedingswaarde verhoogd met extra voedzame vleesoverschotten (zoals hart en lever). Het vlees gaat samen met een krachtige bouillon (puur eigen vocht) in het blik waarna we de inhoud zachtjes gaar stomen. Op deze manier blijft al het goede van de ingrediënten perfect bewaard en krijgt jouw hond een overheerlijke maaltijd.

Puur natuur
Deze voeding bevat uiteraard geen granen, geen soja, plantaardige stoffen en geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen en conserveringsmiddelen

samenstelling
70% paard (bestaande uit vlees, hart, lever, long), 28,5% bouillon, 1% mineralen, 0,5% zonnebloemolie.

Nutritionele toevoegingen per kg:
Vitamine D3 200 I.E., zink 25 mg, mangaan 1,4 mg, jodium 0,75 mg, koper 1mg.

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 11,4%, ruw vet 4,9%, vochtgehalte 77,0%, ruwe as 1,9%, ruwe celstof 0,4%.

Metaboliseerbare energie: 1.041 kcal / kg.

Worden per 6 stuks geleverd!

 

Extra informatie

Gewicht 2500 g
dier

hond

functie

voeding

merk

Riverwood