Lamshuid 100 gram

 3,95 incl. BTW

De Lamshuid 100 gram zijn een graan- en glutenvrije, hypoallergene kauwsnack voor honden, bestaande uit 100% lamshuid, voor heerlijk kauwplezier!

Beschrijving

Riverwood lamshuid zijn natuurlijke snacks van 100% lam. Voor honden is het belangrijk om regelmatig te kluiven. Dit draagt bij aan het reinigen van het gebit en gezond tandvlees. Deze snack is een échte beloning en het kluiven is ook nog een leuke actieve bezigheid.

De Riverwood Butcher series is een compleet assortiment van 100% natuurlijke kauwsnacks die op ambachtelijke wijze zijn gedroogd. Onze snacks zijn hygiënisch verpakt en geselecteerd op de natuurlijke samenstelling. De goede keuze maken voor jouw hond kan een uitdaging zijn, met zoveel keuze in de markt. Kies je voor Riverwood dan ben je verzekerd van een kwalitatief en gezond product!

Deze snack is bedoeld voor beloning, niet gebruiken als complete voeding. Niet geschikt voor pups jonger dan 4 maanden. Gebruiken voor de op de verpakking vermelde datum. Droog, donker en koel bewaren, maar niet in de koelkast of vriezer. Na openen opnieuw sluiten

samenstelling:

Lam 100%.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 74,0%, vetgehalte 4,0%, vocht 8,0%, ruwe celstof 2,0%.

Extra informatie

Gewicht 100 g
dier

hond

functie

snacks

merk

Riverwood