Relaxopet easy dog/cat

 72,50 incl. BTW

De Relaxopet easy dog/cat is een geluidsbox in handig formaat dat frequente geluidsgolven uitzendt en een stressverlagende werking heeft bij hond en kat.

Beschrijving

De Relaxopet Easy Dog/Cat helpt uw huisdier ontspannen bij stressvolle situaties. De Relaxopet is namelijk speciaal ontwikkeld voor honden en katten en zendt zowel hoorbare als niet bewust waarneembare frequente (voor de dieren samengestelde) geluidsgolven uit. Deze combinatie zorgt voor een ontspannen en kalmerend effect bij uw hond of kat. Relaxopet Easy Dog/Cat is in samenwerking met dierenartsen, gedragstherapeuten en fokkers ontwikkeld.

Zet de Relaxopet Easy in bij stressvolle situaties voor uw hond of kat, zoals bijvoorbeeld bij onweer, vuurwerk, verandering in omgeving, een dierenartsbezoek, vliegreizen of autoritjes. Dankzij het formaat is de Relaxopet overal te plaatsen en bovendien gemakkelijk mee te nemen; het werkt namelijk op een geïntegreerde lithium-ion batterij. Deze batterij is gemakkelijk te laden in maximaal 90 minuten dankzij de bijgeleverde USB-oplaadkabel. Met behulp van de bijpassende tas is uw Relaxopet Easy onderweg of op vakantie goed beschermd. Gun uw hond of kat rust en ontspanning in stressvolle situaties met de Relaxopet Easy Dog/Cat!

Gebruiksaanwijzing
Laat uw hond of kat eerst enkele dagen wennen aan het geluid en gebruik de Relaxopet Easy alleen bij stressvolle situaties. Op deze manier raakt je huisdier niet gewend aan de Relaxopet Easy en wordt het rustgevende effect gegarandeerd. Zet de Relaxopet ongeveer 30 minuten voor de stressvolle situatie aan. Na 240 minuten (4 uur) wordt het apparaat automatisch afgesloten.

Afmetingen
Diameter: 6 cm
Hoogte: 5,5 cm

Technische data
5V DC, 500 mA

Luidspreker
4 Ohm, 3W

De Relaxopet Easy Dog/Cat wordt geleverd inclusief een USB-kabel en handleiding.

Extra informatie

Gewicht 380 g
Afmetingen 16,5 × 17 × 10 cm
dier

hond, kat

functie

gedrag, huisvesting

merk

Overige merken