Kattenbak Jerry 2nd Life open

 10,50 incl. BTW

De Kattenbak Jerry 2nd Life open van Imac is een open kattenbak met anti-morsrand, gemaakt van gerecycled materiaal, ook geschikt als konijnentoilet.

Beschrijving

Imac Kattenbak Jerry 2nd Life Gerecycled 50X40X14,5 cm

De Imac Kattenbak Jerry 2nd Life Gerecycled Groen/Antraciet 50X40X14,5 cm is een milieuvriendelijk geproduceerde open kattenbak met rand gemaakt van gerecycled plastic. Simpel maar effectief en ideaal voor jonge katten en katten die liever geen dichte kattenbak gebruiken.

De kattenbak is voorzien van een naar binnen gebogen rand, die voorkomt dat de kat het grit uit de kattenbak gooit. De rand kan bovendien gemakkelijk verwijderd worden: zo kun je de bak eenvoudig reinigen wanneer dat nodig is. Ook kan er een kattenbakzak onder de rand geklemd worden, zodat deze stevig blijft zitten.
Naast al deze voordelen is deze bak ook nog eens minder belastend voor het milieu: de 2nd Life bakken zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic!
Imac laat huishoudelijk afval reinigen en omsmelten, om er zo nieuwe producten van te maken. Dit zorgt voor minder uitstoot en minder belasting van het milieu!

– Open kattenbak met rand
– Voorkomt dat het grit uit de bak gegraven wordt
– Rand gemakkelijk te verwijderen, ook ideaal om een kattenbakzak onder te klemmen
– Gemaakt van 2nd Life Plastic: gerecycled materiaal en daarom veel vriendelijke voor het milieu!
– ook geschikt als konijnen toilet of badje

Verkrijgbaar in:  lichtgrijs/antraciet en groen/antraciet

Afmeting: 50X40X14,5 cm

Extra informatie

Gewicht 857 g
dier

kat, knaagdier, konijn

functie

huisvesting, kattenbak

merk

Overige merken

Kleur

groen/antraciet, lichtgrijs/antraciet