Kattenbak Zuma 2nd life met schuiflade

 42,50 incl. BTW

De Kattenbak Zuma 2nd life met schuiflade van Imac is een kattenbak met uitschuifbare lade, schepje en opbergvakje voor zakken, van duurzaam materiaal

Beschrijving

Imac Kattenbak Zuma 2nd Life Groen 56X40X42,5 cm

De Imac Kattenbak Zuma Second Life Groen is een ruime kunststof kattenbak met uitschuifbare lade gemaakt van milieuvriendelijk, gerecycled plastic.

Second Life Plastic is een revolutie op het milieuvriendelijk produceren van dierbenodigdheden. De artikelen van Imac Second Life zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof, gemaakt van gerecycled en gereinigd huishoudelijk afval. De producten zijn zelf ook weer recyclebaar, waardoor de productie van deze items voor veel minder uitstoot en belasting voor het milieu zorgt. Deze ruime kattenbank van Imac is gemaakt van dit gerecycelde plastic.

De Zuma is voorzien van een uitschuifbare gritbak waardoor het verschonen van de kattenbak eenvoudig is. De bak heeft een klep, ventilatierooster (met geurfilter), handvat en schepje dat je bovenin kunt opbergen. Een milieuvriendelijke geproduceerde kattenbak met een modern design die verder alles biedt wat je nodig hebt!

– Kattenbak van milieuvriendelijk, gerecycled kunststof
– Moderne vormgeving
– Met handige uitschuifbak die verschonen vergemakkelijkt zonder dat de hele bovenkap verwijderd moet worden
– Met ventilatierooster en filter
– Voorzien van een schepje dat bovenin kan worden opgeborgen

Afmeting: 56X40X42,5 cm

Extra informatie

Gewicht 2850 g
dier

kat

functie

huisvesting, kattenbak

merk

Overige merken