Scoopfree Zelfreinigende Kattenbak met kap

 399,00 incl. BTW

De Scoopfree Zelfreinigende Kattenbak met kap is een automatische kattenbak met silicavulling die de ontlasting zelf verwijderd en het vocht opvangt.

Beschrijving

Scoopfree Zelfreinigende Kattenbak Met Kap

De Scoopfree Zelfreinigende Kattenbak Met Kap is een kattenbak die zelfreinigend is en vocht absorbeert met kristallen kattenbakvulling.

Met de Scoopfree Zelfreinigende kattenbak hoef je bijna geen zorgen meer te maken over het schoonmaken van de kattenbak.
De hark beweegt uit zichzelf na de kat naar het toilet geweest is. Sensoren in de bak detecteren de aanwezigheid van jouw kat. Wanneer de kat de bak verlaat, gaat de knop van de hark blauw knipperen en start een timer van 20 minuten. Na 20 minuten zorgt de hark dat vaste uitwerpselen in de afvoer belanden. Vloeistoffen worden in de kristallen vulling geabsorbeerd.

Wordt de bak binnen 20 minuten nog eens gebruikt? Dan wordt de timer gereset. Deze bak heeft een gezondheidsteller die telkens als de hark geactiveerd wordt, oploopt. De gezondheidsteller kan je resetten als je de kattenbaklade verschoont. De hark kan ook handmatig geactiveerd worden.

De kristallen kattenbakvulling absorbeert het vocht uit de uitwerpselen om geurtjes onder controle te houden. Een hoge luchtvochtigheid kan ervoor zorgen dat de vulling sneller verzadigd raakt, wat de gebruiksduur beperkt. Zet de bak dus op een geventileerde plek. De kap zorgt voor meer privacy.

Je sluit de kattenbak aan met een standaard stekker in het stopcontact. Bij een kitten de bak niet inpluggen en zelf de uitwerpselen uit de bak scheppen tot ze tenminste 6 maanden oud is.

– Zelfreinigende kattenbak met kap van Scoopfree
– Detecteert met sensoren wanneer de kat de bak gebruikt
– Stil tijdens gebruik, gaat pas schoonmaken als de kat klaar is.

Soort bak: Gesloten, met kap.

Extra informatie

Gewicht 10400 g
dier

kat

functie

huisvesting, kattenbak

merk

Petsafe