No Worm Diacur Giardiatest

 18,50 incl. BTW

De No Worm Diacur Giardiatest is een handige sneltest, waarbij honden- en katteneigenaren de ontlasting van hun dier kunnen testen op Giardia

Beschrijving

No Worm Diacur Giardiatest
Met de No Worm Diacur Giardiatest kan thuis worden aangetoond of er Giardia aanwezig is in de ontlasting van jouw hond of kat. Giardia is een microscopisch kleine parasiet die in de dunne darm leeft en tot de meest verspreide darmparasieten ter wereld behoort. De darmwand wordt door Giardia ernstig beschadigd, waardoor de opname en vertering van voedingsstoffen verslechtert.
Met deze test is er geen ontlastingsonderzoek bij de dierenarts nodig, maar kun je de ontlasting thuis testen met deze eenvoudige antigeentest. Alle benodigde testonderdelen zijn inbegrepen, inclusief handige verzamelcontainer met schepje, voor hygiënisch gebruik. Het testresultaat ontvang je al binnen 10 minuten.
Lees voor gebruik goed de bijsluiter. De test is voor eenmalig gebruik. Was na het testen je handen grondig.

– Giardia antigeentest voor thuis
– Alle benodigde testonderdelen inbegrepen
– Resultaat binnen 10 minuten
– Voor eenmalig gebruik

Let op: Voor een betrouwbaar resultaat dienen er 3 monsters van 3 verschillende hoopjes ontlasting verzamelt te worden in de container, deze grondig mengen in de container voor het uitvoeren van de test. De Giardiaparasiet wordt namelijk niet bij elke hoop ontlasting mee uitgescheiden, waardoor bij testen op 1 monster een vals negatieve uitslag kan geven!

Extra informatie

Gewicht 41 g
dier

hond, kat

functie

apotheek, maag-darmstelsel, parasieten

merk

Overige merken