Caviar for Cats 24 x 85 gram

 29,75 incl. BTW

Caviar for Cats 24 x 85 gram is een natvoeding voor katten, met tonijn en rijst in gelei, met vis afkomstig van gecontroleerde visserij.

Beschrijving

Riverwood Caviar for Cats is een heerlijke aanvullende natvoeding van hoge kwaliteit. De ingrediënten voor het natvoer zijn met zorg geselecteerd en met de hand bereid. Een gezonde voeding voor volwassen (kieskeurige) katten. Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt voor de natvoeding, er wordt dus geen gebruik gemaakt van kunstmatige toevoegingen zoals geur-, kleur- of smaakstoffen of kunstmatige conserveermiddelen.
Riverwood Caviar for Cats natvoer is de perfecte traktatie waar jouw volwassen kat dol op zal zijn!

De blikjes bevatten naast tonijn, rijst en plantaardige gelatine (gelei) nog een ander ingrediënt, afhankelijk van de variant.

Natvoeding

De Riverwood natvoedingen zijn 100% natuurlijk en bevatten een hoog visgehalte, maar liefst 51% tonijn! Daarnaast is de natvoeding verrijkt met een heerlijke delicatesse uit de zee of een ander ingrediënt zoals pompoen of aloë. Door het uitgebreide assortiment met maar liefst 14 verschillende smaken/varianten is er voor zelfs de meest moeilijke eter wel een lekker smaak te vinden!

Natvoer wordt om verschillende redenen gegeven aan een kat. De meest voorkomende reden is het vochtgehalte van de natvoeding. Door dagelijks natvoer aan jouw kat te geven kun je ervoor zorgen dat een kat meer vocht binnen krijgt. Katten zijn uit zichzelf vaak moeilijke drinkers en dit kan leiden tot de vorming van blaasgruis of -stenen. Door jouw kat meer vocht op te laten nemen kun je de kans op de vorming van blaasgruis of
-stenen verkleinen.

Daarnaast vinden kieskeurige eters natvoer vaak lekkerder dan droogvoer. Dit komt doordat natvoer vaak een sterkere geur heeft dat sneller aanzet tot eten. Je kunt ervoor kiezen om wat natvoer te mengen met droogvoer als jouw kat een kieskeurige eter is. De kans is groot dat het dier van zijn voeding zal smullen!

De natvoedingen van Riverwood zijn een aanvullende diervoeding. Het is belangrijk dat je de blikvoeding altijd aanvult met de complete kattenbrokken van Riverwood.

Voedingsadvies: tot 2 blikjes per dag, samen aan te vullen met Riverwood droogvoer. Serveren op kamertemperatuur. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen 48 uur gebruiken. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Worden per smaak in een verpakking van 24 blikjes geleverd.

Extra informatie

Gewicht 2170 g
dier

kat

functie

voeding

merk

Riverwood

smaak

tonijn, tonijn met aloë, tonijn met ansjovis, tonijn met barnsteenmakreel, tonijn met garnalen, tonijn met goudmakreel, tonijn met inktvis, tonijn met mango, tonijn met pompoen, tonijn met quinoa, tonijn met tandbrasem, tonijn met zaagbaars, tonijn met zalm, tonijn met zeebaars