JR Farm Hooi/bloementaart

 3,50 incl. BTW

De JR Farm Hooi/bloementaart is een graanvrije hooicake voor konijnen en knaagdieren, een gezond tussendoortje dat altijd in het hok aanwezig mag zijn!

Beschrijving

De graanvrije hooicake brengt een welkome afwisseling voor uw knaagdier en konijn en is een lust voor het oog!
De basis bestaat uit geurige, gedroogde kruiden en hooi uit eigen teelt.
De taart is versierd met de aromatische korenbloem en roos. Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal, de hooikoeken zijn volledig consumeerbaar.
Korenbloem en roos dienen niet alleen als mooie topping, ze hebben een bloedzuiverend, diuretisch, ontstekingsremmend en verzachtend effect op de spijsverteringsorganen. Voorzichtig gedroogd bergweidehooi is de basis voor een gezonde voeding voor alle herbivore kleine dieren. Het hoge aandeel ruwe celstof bevordert ook de belangrijke tandafslijting bij knaagdieren en konijnen.

  • Gezonde traktatie voor Knaagdieren en Konijnen
  • Draagt bij aan een goede weerstand
  • Mag altijd gegeven worden

​voedingsadvies

Deze Bloementaart van gedroogde Kruiden en grassen kan gezien worden als een gezond tussendoortje of een voedingssupplement voor Knaagdieren en Konijnen. U kunt deze voeren als tussendoortje, deze gezonde taart mag altijd aanwezig zijn in uw Knaagdieren Terrarium. Voedingssupplementen is aanvullend diervoeder, een kruidenpreparaat voor onze kleine Knagertjes of alle andere knaagdieren en dwergkonijnen.

Samenstelling en specificaties Bloementaart 

Samenstelling: Bergweidehooi 86,2%, korenbloembloesem 6,9%, rozenbloesem 6,9%
Analytische bestandsdelen: Eiwit 9,0%, vetgehalte 2,0%, ruwe celstof 40,9%, ruwe as 5,3%, calcium 3517 mg/kg, fosfor 1772 mg/kg, natrium 702 mg/kg

Gewicht: 75g

Extra informatie

Gewicht 75 g
dier

knaagdier, konijn

functie

knagen, snacks, speelgoed

merk

JR Farm