Lax hooi knabbelblok

 11,50 incl. BTW

Het Lax hooi knabbelblok is een gezonde snack voor weidedieren die verveling tegengaat en zowel stof-, graan- als melassevrij is.

Beschrijving

De Lax producten zijn de gezonde snack voor paarden en combineren natuurlijke ingrediënten met een unieke smaak en zorgvuldige verwerking. Zo bieden ze de beste voorwaarden voor hoogwaardig voer. De heerlijke krokante sticks hebben de beste eigenschappen en verwennen paarden met belangrijke voedingsstoffen. Met een laag suikergehalte is dit de ideale aanvulling voor een evenwichtige voeding. Het paardenvoer is gemaakt van weidehooi van gecontroleerde teelt en is graan- en melassevrij. Vers van de wei worden de ingrediënten direct verwerkt en geperst tot een lange, ronde vorm. De gezonde ruwvoersnack is daardoor zeer uitgebreid en zorgt voor langdurig knabbelplezier.

De Lax hooi knabbelblokken kunnen in de voerbak worden gevoerd, van de grond worden gegeten of met de hand worden gevoerd. Dit geeft de paarden extra werk en er ontstaat geen stof of vuil – het perfecte alternatief voor hooinetten. Deze heerlijke lekkernijen dragen niet alleen bij aan het welzijn van paarden, ze bevorderen ook de speekselproductie.

De traktaties zijn geschikt voor alle paarden, zelfs voor paarden die gevoelig zijn voor stof of schimmel, of gedragsstoornissen en moeilijk stalgedrag vertonen.

Geschikt voor alle weidedieren. Geschikt voor in de Hay Slow Feeder.

Samenstelling: 100% hooi.
Voedermiddel.
Analytische bestanddelen:
Vocht 10%, ruwe celstof 21,1%, ruw vet 2,4%, ruw eiwit 11%, ruwe as 10%, suiker 5,8%, zetmeel
0,01%.
Bewaring: koel en droog. Buiten direct zonlicht.

Inhoud
4 stuks

Extra informatie

Gewicht 3500 g
Afmetingen 20 × 15 × 15 cm
dier

paard, schaap/geit/lama/alpaca, varken

functie

kauwen, snacks, speelgoed

merk

Lax