Lax luzerne/hooi knabbelblok

 11,95 incl. BTW

Het Lax luzerne/hooi knabbelblok is een gezonde snack voor weidedieren die verveling tegengaat en zowel stof-, graan- als melassevrij is.

Beschrijving

De Lax producten zijn de gezonde snack voor paarden en combineren natuurlijke ingrediënten met een unieke smaak en zorgvuldige verwerking. De beste voorwaarden voor hoogwaardig voer. Deze heerlijke krokante sticks hebben de beste eigenschappen en verwennen paarden met belangrijke voedingsstoffen. Met een laag suikergehalte is dit de ideale aanvulling voor een evenwichtige voeding. Het paardenvoer is gemaakt van luzerne en weidehooi van gecontroleerde teelt en is graan- en melassevrij. Vers van de wei worden de ingrediënten direct verwerkt en geperst tot een lange, ronde vorm. De gezonde ruwvoersnack is zeer uitgebreid en zorgt voor langdurig knabbelplezier.

He Lax knabbelblok kan in de voerbak worden gevoerd, van de grond worden gegeten of met de hand worden gevoerd. Dit geeft de paarden extra werk en er ontstaat geen stof of vuil – het perfecte alternatief voor hooinetten.

De heerlijke lekkernijen dragen niet alleen bij aan het welzijn van paarden, maar bevorderen ook de speekselproductie.

De traktaties zijn geschikt voor alle paarden, zelfs voor paarden die gevoelig zijn voor stof of schimmel, of gedragsstoornissen en moeilijk stalgedrag vertonen.

Geschikt voor alle weidedieren, geschikt voor in de Hay slow feeder fun and flex.

Samenstelling: 50% hooi, 50% alfalfa. (briket)
Aanvullend diervoeder.
Analytische bestanddelen:
Ruwe celstof 26,8%, natrium 0,24%, ruw eiwit 10,2%, ruwe as 0,24%, ruw vet 1,47%, fosfor 0,24%,
calcium 1,18%.
Bewaring: koel en droog. Buiten direct zonlicht

Inhoud
4 stuks

Extra informatie

Gewicht 3430 g
Afmetingen 21 × 15 × 14 cm
dier

paard, schaap/geit/lama/alpaca, varken

functie

kauwen, snacks, speelgoed

merk

Lax