Sticky Tongue Vit-All

 16,50 incl. BTW

De Sticky Tongue Vit-All is een vitaminensupplement voor reptielen en amfibieën, te gebruiken in combinatie met de Miner-all

Beschrijving

Vit-all is het meest ideale product om reptielen en amfibieën te voorzien van de benodigde vitaminen en aminozuren.

Al jaren lang is Miner-All het toonaangevende product om reptielen en amfibieen te voorzien van mineralen. Het is echter niet mogelijk om mineralen, vitaminen en aminozuren te mengen omdat hierdoor de vitaminen uiteindelijk zullen afbreken. Het was voorheen dus nodig om de dieren op een andere manier van vitaminen te voorzien. De reeds bestaande producten hiervoor voldeden echter niet aan de juiste eisen. Vaak bevat het toxische hoeveelheden vitamine A of hiervoor werd Beta caroteen in de plaats gebruikt. De laatse lost echter op als het in aanraking komt met lucht en als Beta caroteen verpakt wordt in een minuscule capsule om het afbreken te voorkomen wordt het zo groot dat het niet op de voedseldieren blijft plakken. Er werd dus al snel of te veel of te weinig vitamine A of beta caroteen gegeven.

De enige goede manier om beta caroteen te geven is door het eerst te laten eten door voedseldieren. Vit-All bevat alle vitaminen en aminozuren in een veilige en voldoende verhouding. Vit-all wordt aangelengd met water zodat er een substantie ontstaat die graag gegeten wordt door voedseldieren. Als de voedseldieren de Vit-all gegeten hebben kunnen de voedseldieren als vitamine bommetjes gegeven worden aan de reptielen en/ of amfibieën. Vegetariërs kunnen Vit-All gewoon over hun eten gestrooid krijgen.

Het is niet langer nodig om 101 verschillende voedingssupplementen in huis te hebben om tot een goede verhouding van mineralen, vitaminen en aminozuren te komen. De combinatie van Vit-All geven als voer aan de voedseldieren en vervolgens de voedseldieren te bepoederen met Miner-All is alles wat u dieren op dit gebied nodig hebben. Het geven van Vit-All en Miner-All in combinatie met andere voedingssupplementen wordt zelf ten sterkste afgeraden omdat het de juiste verhoudingen verstoord.

Inhoud: 112 gram

Extra informatie

Gewicht 120 g
dier

reptiel

functie

vitaminen / mineralen, voeding

merk

Overige merken