Harrison’s Recovery Formula

 8,50 incl. BTW

Harrison’s Recovery handfeeding formula is een complete voedzame en ondersteunende formule voor zieke of gewonde vogels, knaagdieren, konijnen en reptielen.

Beschrijving

Harrison’s Recovery handfeeding formula is een complete voedzame en ondersteunende formule voor zieke of gewonde vogels, knaagdieren, konijnen en reptielen. Bij handvoeding is het wel belangrijk dat je weet hoe je moet voeren en wat je doet. Leer dit van een (vogel) dierenarts of van iemand die hier ervaring mee heeft.

Let op! Voorheen was er ook een losse voeding Neonate apart, tegenwoordig is de Recovery aangepast en is dit de Neonate & Recovery in 1.

Algemeen gebruik :
– Voor vogels, knaagdieren, konijnen en reptielen die een makkelijk opneembare voedingsstoffen nodig hebben.
– Voor medische en chirurgische patiënten die herstellen van een ziekte.
– Voor voedzame ondersteuning bij het overstappen van verschillende dieëten.
– Voor vogels met zwaar ondergewicht waarbij de maag zich zeer traag ledigd.

Voedingsadvies bij vogels:
Let op: De correcte voedingstechniek moet altijd in acht worden genomen om verwonding van de vogel of inhalatie van de formule te voorkomen, dat kan leiden tot longontsteking of overlijden. Als je een niet-metale of flexible buis gebruikt, zorg er dan voor dat de vogel deze niet kan beschadigen. Wij raden aan dat alleen mensen met ervaring dit uitvoeren.

– Stap 1: Voel voorzichtig aan de krop of deze bijna leeg is voordat je begint met voeden.
– Stap 2: Mix vers: 1 deel droge formule met 1-3 delen water dat verwarmd is tot ongeveer 39 graden Celcius. Niet in de magnetron. Pas de dikte van de formule aan wanneer nodig.
– Stap 3: Voeden met een sonde (flexible buis) is het meest effectief.
– Stap 4: Voed de vogel tot de krop vol is, maar niet overvol. Het moet aanvullen als een zacht kussentje. Verwijder overtollige formule van de vogel zijn snavel, veren en uit het verblijf. Herhaal dit voeden zo vaak als nodig is om het gewicht van de vogel te laten behouden of laten toenemen.

Ingrediënten: Soy protein isolate, Hi-oleic sunflower oil, Sugar, Calcium carbonate, Potassium chloride, Vitamin supplement (Vitamin A acetate, vitamin D3, dl-alpha tocopheryl acetate, vitamin B12, riboflavin, d-calcium pantothenate, niacin, pyridoxine hydrochloride, d-biotin, thiamine mononitrate, folic acid, zinc sulfate, manganese sulfate, copper sulfate, sodium selenite, calcium carbonate, vegetable oil), Phosphatadyl choline, Di-calcium phosphate, Methionine, Vitamin E.

Analyse: ruw eiwit (min.) 35%, ruw vet (min.) 19%, ruwe celstof (max.) 1%, vocht (max.) 10%.

Let op! Voorheen was er ook een losse voeding Neonate apart, tegenwoordig is de Recovery aangepast en is dit de Neonate & Recovery in 1.

Inhoud: 56,7 g

Extra informatie

Gewicht 70 g
dier

knaagdier, konijn, pluimvee, reptiel, vogel

functie

apotheek, voeding

merk

Overige merken