Turtle Mix Baby 50g

 4,75 incl. BTW

De Turtle Mix Baby 50g van Lucky Reptile is een voeding bestaande uit pellets, voor jonge schildpadden tot ongeveer 6 maanden leeftijd.

Beschrijving

Aangezien jonge schildpadden andere voedingsbehoeften hebben dan volwassenen schildpadden, is het belangrijk om niet alleen de korrelgrootte aan de kleine monden van jonge dieren aan te passen maar ook de ingrediënten aan hun behoeften .
Turtle Mix baby is gebaseerd op de innovatieve 3 – pellet -systeem en bevat een groter deel van de waardevolle eiwitten . Vooral in de groeifase zijn eiwitten bijzonder belangrijk, en hebben net zoals protees twee basisfuncties. Als eerst voegt het energie toe aan het lichaam. De andere is om essentie aminozuren die het lichaam nodig heeft om zijn eigen eiwitten te produceren en te leveren.

Door de snelle groei van de dieren , is de toevoer van calcium erg belangrijk voor de botten. Er zit een verhoogde hoeveelheid calcium pellets in Turtle Mix Baby.

In het algemeen is Turtle Mix Baby geschikt als hoofd voedsel, maar we raden altijd aan om dieren zo gevarieerd mogelijk te voeren, bijvoorbeeld in combinatie met Lucky Reptile Herp Diner Turtle Blend , maar ook levend en bevroren voedsel.

Wij raden Turtle Mix baby aan tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden .

Extra informatie

Gewicht 50 g
dier

reptiel

functie

voeding

merk

Lucky Reptile