Reptiland Keramische Infrarood Warmtestraler 7,5X7,5X10 cm

 23,95 incl. BTW

De Reptiland Keramische Infrarood Warmtestraler 7,5X7,5X10 cm van Trixie is een warmtelamp zonder licht voor gebruik in terraria en bij de opfok van kuikens

Beschrijving

De Trixie Reptiland Keramische Infrarood Warmtestraler is een warmtelamp voor reptielen en amfibieën in het terrarium, die verwarmt zonder licht te geven. Een ideale manier om jouw reptiel of amfibie van voldoende warmte te voorzien zonder dat het dag-nachtritme verstoord wordt! Deze keramische warmtestraler geeft een krachtige infrarood straling die jouw dier helpt zijn warmte te reguleren, wat essentieel is voor een goede gezondheid daar reptielen niet zelf hun lichaamstemperatuur op peil kunnen houden. Een keramische warmtestraler is gemaakt om aan te sluiten op een thermostaat, zodat de lamp aan- en afslaat of gedimd wordt om de temperatuur op peil te houden. Omdat dit met een lamp die ook licht geeft erg storend is voor het dier, is deze keramische warmtestraler de ideale duurzame warmtebron voor het terrarium.

Daarnaast is de warmtestraler ook geschikt voor de lampenkappen die bij de opfok van kuikens gebruikt worden. Doordat deze lamp geen licht geeft wordt het natuurlijk dag- en nachtritme van de kuikens niet verstoord.

– Warmtelamp voor reptielen en amfibieën in het terrarium
– Geeft warmte zonder licht te geven, ideaal voor gebruik met een thermostaat
– Verstoort het dag-nachtritme me niet en kan zowel ‘s nachts als overdag gebruikt worden
– Maakt gebruik van infrarood straling
– Zorgt voor een gezond dier en helpt de lichaamstemperatuur op peil te houden
– warmtelamp zonder licht voor de opfok van kuikens.

Fitting groot: E27

Vermogen: 50 watt , 75 watt, 100 watt

Extra informatie

Gewicht 400 g
dier

pluimvee, reptiel, vogel

functie

broeden, huisvesting

merk

Trixie

Sterkte

100 watt, 50 watt, 75 watt