Weenect XS GPS Tracker Kat

 49,50 incl. BTW

De Weenect XS GPS Tracker is een oersterke, kleine tracker voor aan de halsband van hond en kat, zodat je jouw geliefde viervoeter nooit kwijt raakt!

Beschrijving

Wil je altijd weten waar jouw huisdier is? Met de Weenect XS GPS-tracker houd je jouw kat eenvoudig in de gaten, waar je ook bent.

Eigenschappen:

 • Waterdicht
 • kleinste tracker op de markt
 • Werkt met abonnement via simkaart, werkzaam in meer dan 100 landen
 • Real-time GPS-tracking zonder afstandslimiet, te volgen via telefoon
 • Terugroeptraining via beltoon of trilling
 • Veilige zones instelbaar
 • Universele bevestiging, flexibele siliconen behuizing en lange batterijduur
 • Territoriumanalyse, Onderzoek waar je huisdier de meeste tijd doorbrengt en breng de grootte van zijn territorium in kaart. Alleen zo krijg je een indruk van zijn favoriete plekjes en krijg je een idee van zijn dagelijkse rondes.
 • zaklamp
 • Weenect biedt levenslange garantie op het product
 • De trackers zijn ook prima te bevestigen op het tuig van paard en pony!

De tracker is uitgerust met een simkaart en is werkzaam met een abonnement.
Kies uit verschillende abonnementen, beginnend vanaf slechts 4,16 euro per maand.
Compatibel met 2, 4 en 5G.

 

GPS tracking

Met de real-time GPS-trackingfunctie wordt de locatie van de tracker elke seconde bijgewerkt. Er is geen afstandslimiet, dus je kunt je huisdier volgen op je telefoon, of je nu dichtbij of ver weg bent. De tracker werkt in meer dan 100 landen en maakt gebruik van een multi-netwerk simkaart voor de beste dekking op de markt.

Terugroepingssysteem

Met de training terugroepen kun je de tracker laten rinkelen of trillen bij elke maaltijd, zodat jouw huisdier de associatie legt tussen deze gebeurtenissen. Zo kun je hem gemakkelijk terugroepen, zelfs op afstand. De ingebouwde zaklamp helpt je jouw kat ook ‘s nachts te vinden, en met de locatie-geschiedenis kun je wandelroutes en activiteiten bijhouden.

Bevestiging en batterij

De Weenect XS GPS-tracker voor katten is ontworpen voor gebruiksgemak. Met de universele anti-wurghalsband kan elke kat de tracker dragen, en de flexibele siliconen behuizing maakt het gemakkelijk om de tracker te verwijderen zonder de halsband af te hoeven doen. De lange levensduur van de batterij zorgt ervoor dat je tot wel 10 dagen gebruik kunt maken van wifi-energiebesparingszones en tot 3 dagen continu kunt tracken.

Veiligheid en garantie

Veiligheid staat voorop met het anti-wegloopsysteem. Stel veilige zones in en ontvang direct een waarschuwing op je telefoon als jouw huisdier deze zones betreedt of verlaat. En met de levenslange garantie van Weenect hoef je je geen zorgen te maken. Als er iets misgaat met het product, wordt het gerepareerd of vervangen, zonder extra kosten!

Na aanschaf registreert u de tracker op www.weenect.com waarbij u het door u gewenste abonnement kiest.

Extra informatie

Gewicht 120 g
dier

kat

functie

Begeleiding, gedrag, identificatie, lichaamsbescherming / aankleding, trainen, transport

merk

Weenect

Kleur

wit, zwart