Lucky Reptile Testudo Mix 80g

 9,50 incl. BTW

Lucky Reptile Testudo Mix 80g is een goed uitgebalanceerde mix van gedroogde bloemen, wilde kruiden en diverse groenten, voor mediterrane landschildpadden.

Beschrijving

Lucky Reptile Testudo Mix is niet alleen leuk voor het oog en lekker, maar het is ook heel gezond aangezien het alleen ingrediënten bevat, die behoren tot het natuurlijke dieet van de mediterrane schildpadden.

Het is een goed uitgebalanceerde mix van gedroogde bloemen, wilde kruiden en diverse groenten en is rijk aan natuurlijke vitaminen en mineralen. De voeding bevat veel vezels, wat voor de Testudo soort wordt aanbevolen door dierenartsen, wat voor een goede vertering zorgt.

Testudo Mix kan zowel droog als nat gevoerd worden. Onze aanbeveling is om het voedsel te besproeien met een beetje water, zodat de geur goed kan vormen.
Over het algemeen is het geschikt om Testudo Mix te gebruiken als volledige voeding, maar we raden altijd aan het voeden van de dieren zo gevarieerd mogelijk te houden.

Lucky Reptile Tortoise Mix , kruidenmix, Herb Cobs en Flower Mix, maar ook verse wilde kruiden zijn goede aanvullingen op de voeding.
Het is aan te raden om geen vruchten te geven aan Europese landschildpadden.

Inhoud: 80g

Extra informatie

Gewicht 80 g
dier

reptiel

functie

voeding

merk

Lucky Reptile