Turtle Mix ODO Baby 45g

 4,95 incl. BTW

De Turtle Mix ODO Baby 45g van Lucky Reptile is een voeding bestaande uit pellets, voor jonge moerasschildpadden tot ongeveer 12 maanden leeftijd.

Beschrijving

De Muskus schildpad wordt steeds meer en meer populair vanwege hun kleine omvang. Vergeleken met de meeste andere populaire soorten hebben ze een ander voedingsgedrag en hebben ze verschillende voedingsbehoeften. Moerasschildpadden, de groep waartoe ook de populaire muskus schildpadden behoren, geven over het algemeen de voorkeur aan een carnivoor dieet en zoeken hun voedsel meestal op de grond , maar ook op het water oppervlak.

Met Turtle Mix ODO is er een speciale voeding voor muskus schildpadden en alle andere moerasschildpadden beschikbaar. Het heeft een hoog gehalte aan vlees en naast de pellets bevat hett ook gedroogde regenwormen ( Turtle Mix ODO Adult ) of gedroogde rode muggenlarven ( Turtle Mix ODO Baby) om overeen te komen met de behoefte van de schildpadden. Natuurlijk is de korrelgrootte afgestemd om aan de eisen van de jonge en volwassen dieren te voldoen .

We raden het voeden van de Schildpad Mix ODO baby aan tot een leeftijd van 12 maanden . Daarna kunnen de dieren worden omgezet naar Turtle Mix ODO adult. Moerasschildpadden en muskus schildpadden moeten een gevarieerde voeding hebben . Bijvoeding met producten uit de Lucky Reptile Herp Diner blikvoeding wordt aanbevolen om aan de voorkeuren en behoeften van de dieren te voldoen .

Extra informatie

Gewicht 50 g
dier

reptiel

functie

voeding

merk

Lucky Reptile